tisdag 20 december 2011

Utflykt med Siam Pearl

Idag åkte jag, Stickan, Jessica och Urban på en dagstur med Siam Pearl. Först minibuss, sedan en båttur på någon timme till Monkey Island (en av många). Aporna är tränade i att få såväl bananer som vatten.

Jessica och Urban klev iland till ön, men inte vi som varit där förr.

Havet var oroligt denna gång... inte alltför kul:(
Marri valde stranden, vilket nog var klokt!

Trots det var det en bra dag - även denna!















5 kommentarer:

Anonym sa...

Trevligt med lite restips!
Så här 3 veckan in på vår tripp har vi just anlänt Bang Bao på Koh Chang där vi ska vara till den 25/12. Men sedan bär det av till Hua Hin där vi hyrt hus två veckor och får sverigefrämmande, apön låter som en ypperlig utflykt.

Ta hand om er! /Fredrik Lundh Sammeli

Anonym sa...

Jaså, det var oroligt på havet. Inte kul. Både jag och min man har legat över relingen och spytt ikapp på Gran Canaria. Hoppas ni slapp detta i alla fall.
Men annars brukar det vara härligt på havet. Förstår att du och Stig inte gick iland bär bi varit där förut. Aporna kan vara så lagom kul ibland!
Jaså, Marianne låg på stranden och mådde gott (förhoppningsvis). Kramar från Buddbyn

Lotta sa...

Är själv inte så jätteförtjust när aporna är så närgångna. Gärna mata men jag vill inte att de hoppar upp på mig. Är väl en mespropp förstås...

Rakel sa...

Aporna kan vara riktigt oberäkneliga. Urban fick ett klös rätt i ansiktet, han hann vända bort huvudet lite annars hade det nog tagit direkt i ögat.
Det är då man säger "J-a apa"

Linnéa sa...

Ååå så härligt ni verkar ha haft :)