tisdag 20 december 2011

Hua Hin Wineyard


var vi till igår. En lagom tur som tog tre timmar från dörr till dörr.
Det är fantastiskt att någon chansar på vinodling här när villkoren är långt ifrån optimala.
Fast det vet nog inte druvorna om!

Vinprovning och otrohetslunch (spagetti carbonara). Kan meddela att alla tre viner passade utmärkt till pastan.

Kvällen ägnade vi åt hemmafix, bl.a. byttes alla glödlampor ut till lågenergilampor.

Middag på restaurangen på andra sidan stora vägen.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att ni gör annat än jobba jobba jobba. :-)

Hur smakade vinet?

Men Carbonara är ju alltid en höjdare.

Kramar från ett -4gradigt Buddbyn.

Rakel sa...

Alla viner var riktigt bra!
Kostar från 650 Bth flaskan.

Kramar från oss!

Lotta sa...

Lite kul att Thailand har lyckats få fram riktigt bra viner. De är ju dyra förstås men ändå, alla jag talat med här hemma rynkar på näsan och tror att de smakar urban. Drack ett thailändskt vin när jag var på thairestaurang här i Stockholm senast och det passade jättebra till den kryddstarka maten.